Гейстингс Макс «І розверзлося пекло… Світ у війні 1939-1945 років»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Цю працю назвали однією з найкращих документальних розвідок про Другу світову війну. Тут зібрано все: інтерв’ю, щоденники, листи, спогади й різноманітні особисті документи. Від Дюнкерка до Іодзіми, від Сталінграда до Гвадалканалу. Описи битв як на суходолі, так і на морі. Майстерно дібрані цитати, що оживляють події. Усі подробиці військових операцій та економіка країн-учасниць війни, логістика забезпечення армій, політичні портрети й замальовки у Французькому генеральному штабі, Білому домі чи Міністерстві у справах колоній. Твереза й реалістична картина епохальної та кривавої події ХХ століття без жодної романтизації й кабінетної героїки. Це справжній репортаж із пекла Другої світової війни.
Що ще купити
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.