Положій Євген «Іловайськ»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Євген Положій (м. Суми), 48 років - відомий журналіст і письменник. У видавництві "Фоліо" вийшли його романи "Потяг", "Мері та її аеропорт", "Дядечко на ім'я Бог", "Вежі мовчання", "Юрій Юрійович, улюблинець жінок", "Риб'ячі діти".

"Іловайськ" - книга про мужність неймовірний героїзм і людяність українських солдат і офіцерів, бійців добровольчих батальйонів, батальйонів тероборони, всіх тих, хто опиняється в кінці серпня 2014 року в "Іловайському котлі", що став найбільшою поразкою української армії в ході війни на сході. Це чесна книга про війну, яка, як відомо, нікого ще не зробила краще, натомість, серед крові, вогню та заліза люди залишаються людьми.

Автор почув історії близька сотні учасників Іловайської трагедії, книга побудована на реальних подіях. Тим не менше, просимо вважати всі збіги імен, прізвищ та позивних випадковими.

Що ще купити
Війна в повітрі-2. Україна, червень-серпень 2022

Жирохов Михаил

Війна в повітрі-2. Україна, ...
124 грн.
Купити
Повітряні сили України: складний шлях становлення (1992-2014 рр.)

Куравский Виталий

Повітряні сили України: ...
110 грн.
Купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.