Гордіс Деніел «Ізраїль. Історія відродження нації»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Це розповідь про маленьку державу, яка все ж привернула увагу світу з моменту свого виникнення й викликала захоплення. Поєднуючи історичні документи, листи та інтерв'ю з власним глибоким знанням про країну, автор веде нас крізь віхи Ізраїльської історії та знайомить з відданими і величними постатями, які першими створювали країну й формували її основи. Він показує, як Ізраїль перетворився на культурний, економічний і військовий потужний осередок, а також простежує тривалу історію міжнародної ізоляції Ізраїлю. Відкрито й переконливо Ґордіс показує, що найбільшою метою Ізраїлю понад усе, його основним досягненням було відродження нації..
ПРО АВТОРА: Деніел Ґордіс — ізраїльський автор американського походження, старший віцепрезидент і заслужений науковий співробітник «Корет» у Шалемському коледжі в Єрусалимі. Написав чимало книжок про юдаїзм і політичні течії у Ізраїлі. Двічі нагороджений Національною єврейською книжковою премією, зокрема його праця «Ізраїль. Коротка історія відродження нації» стала Книгою року.
Що ще купити
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.