Дід Свирид «Історія України від Діда Свирида. Книга 2»

Комплектація книг Видавець Сілаєва 1 робочий день!

Опис
Друга книга "Історії України від діда Свирида", що пишеться на вимогу багатьох тисяч читачів відомого facebook-блогера Свирида Опанасовича. Фірмовий стиль автора – суворе дотримання історичної правди, яка, однак, подається у легкій і дотепній формі розповіді сільського дідуся. Змальовані автором історичні події сповнені гумору та тонкої іронії, історичні персонажі живі і жваво між собою спілкуються. То ж, перша книга, видана у 2016 році швидко завоювала велику популярність і отримала захоплені відгуки як з боку широкої читацької аудиторії, так і з боку фахівців-істориків. Може бути використано як джерело цікавого історичного матеріалу для учнів та студентів. Друга книга охоплює період XI-XIV століття, від Ярослава Мудрого до битви на Синіх Водах. В тексті зберігаються особливості авторського письма.
Що ще купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.