Галушко Кирило «iсторiя украiнського вiйська»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Перший за 80 років систематичний науково-популярний виклад з історії військової справи! • Ілюстроване видання у суперобкладинці! • Історичні нариси про становлення українського війська від 12-ти істориків- науковців та викладачів провідних університетів України та Великобританії • Більш ніж 500 унікальних фотографій предметів озброєння з колекції Національного музею історії України • 40 малюнків та художніх реконструкцій відомого ілюстратора Олександра Ком’яхова Від появи перших професійних військових спільнот на території України в Давню добу до участі українських збройних формувань в Антитерористичній операції на Сході України, де народжується сучасна українська армія.

Що ще купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.