Сова Андрей «Іван Боберський – основоположник української тіловиховної і спортової традиції»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
Пропоноване науково-популярне видання присвячене постаті видатного українського громадського, культурно-просвітнього та політичного діяча, педагога і журналіста основоположника і фундатора української національної фізичної культури, професора Івана Боберського (1873-1947). Ця книга - ще один крок до відновлення національної пам'яті українського народу, повернення із забуття не лише імені Івана Боберського, а й історичного і культурного феномену української національної фізичної культури творцем, визначним діячем і репрезентантом якого він був. Для Фахівців галузі фізичної культури і спорту, істориків, краєзнавців та усіх тих, кого цікавить історія і культура рідного краю.
Що ще купити
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.