Римини Роберт «Коротка історія США»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Сучасну політичну ситуацію в США неможливо зрозуміти, не знаючи історичного розвитку цієї держави, і в цій книжці описані головні етапи її розбудови. Провідний історик Роберт Реміні подає найважливіші факти з історії Сполучених Штатів: від відкриття Нового світу та заснування республіки згідно з Конституцією і до постання світової держави, спалаху тероризму та останніх років президентства Джорджа Буша — молодшого, що мали значення для формування світогляду американської нації, її ідентичності, політичного устрою та місця на мапі світу. Автор також окреслює, яким повинен бути лідер США, щоб провадити гідну політику за теперішніх історичних викликів.
Про автора: Роберт В. Реміні — американський історик, почесний професор Іллінойського університету в Чикаго, обіймав посаду історика Палати представників США (2005—2010). Написав визначну тритомну біографію президента Ендрю Джексона, за третій том якої став лауреатом Національної книжкової премії. Також автор біографій Генрі Клея, Деніела Вебстера, Джона Квінсі Адамса, Джозефа Сміта і багатьох інших.
Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.