Аппельфельд Агарон «Квіти пітьми»

Комплектація книг Видавництво 21 1 робочий день!

Опис
«Квіти пітьми» – вже другий, після «Катерини», роман відомого ізраїльського письменника Агарона Аппельфельда, що виходить в українському перекладі. Події роману розгортаються в рідних для автора Чернівцях і їхніх околицях на тлі Голокосту. Головних героїв двоє: єврейський хлопчик Гуго й українська повія Мар’яна. Досить простий на сюжетному рівні, цей роман здатен підштовхнути читача до аж ніяк не простих роздумів про природу добра і зла, про перше й останнє кохання, про вірність даному слову і про ціну, яку в часи найбільшої пітьми доводиться платити за намагання врятувати бодай одне чуже життя. Книга видана за підтримки Канадського благодійного фонду Ukrainian Jewish Encounter / Українсько-Єврейська Зустріч. Офіційний анонс: "Життя пробивається всюди - навіть у пітьмі".
Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.