Сушинський Богдан «Лицарі Острова Русів: історичний роман-хроніка»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
На сторінках нового історичного роману-хроніки «Лицарі Острова Русів» відомого письменника Богдана Сушинського, лавреата премій ім. Д. Яворницького, ім. Д. Галицького, ім. Дж. Лондона, ім. І. Вільде, «Лицарське перо» за твори на історичну тематику, висвітлено маловідомі факти з історії наддунайської праукраїнської держави – Острова Русів, яка існувала ще за часів київської княгині Ольги і князя Святослава. Власне, це перший у світовій літературі художній роман про цю стародавню державу, яскравими представниками якої зринають династичні постаті князів Одарів Гяурів, тобто лицарів-русичів, які вже в XVI-XVII ст. намагаються не лише фізично, але й передусім духовно повернутися з чужину в Україну, на землю предків...
Що ще купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.