Литвин Микола «Лінія розмежування»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Лінія розмежування - це документальна розповідь про новітній етап історії нашої країни, пов'язаний із питаннями оборони й безпеки. Спираючись на багатий досвід і глибоке розуміння сучасного характеру військових конфліктів, тактики, оперативного мистецтва, стратегії, а також воєнної політики й воєнного будівництва, сутності процесів розбудови держави, автор висвітлює концептуальні підходи до розвитку внутрішньої й зовнішньої безпеки, специфічних питань прикордонної політики й діяльності прикордонного відомства. Ґрунтуючись на документах і маловідомих фактах, він правдиво описує драматичні події національного масштабу під час гібридної війни у 2014 році й безпосередньо участь у них українських прикордонників. Через усю книгу проходить думка, що трагічний початок війни, помилки й невдачі, важкі випробування, які випали на долю українців, переростуть у тріумф розвитку нашої держави, що Україна вийде з цього випробування більш сильною і сформованою як нація і країна. Автор оперує не тільки широкою документальною базою, а й особистими спогадами про ключові події сучасності, які стали викликами для безпекового сектора держави. Динамічну й насичену фактами книгу довершують ексклюзивні фотоілюстрації, відтак "Лінія розмежування" буде цікава не лише спеціалістам, а й широкому колу читачів.
Що ще купити
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.