Герст Джон «Найкоротша історія Європи»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Відомий історик Джон Герст запрошує здійснити захопливе дослідження причин, які зробили Європу цивілізацією, що змінила світ. «Найкоротша історія Європи» починається з побіжного огляду європейської цивілізації, опису її появи та окремих епізодів, які вплинули на її розвиток. Це зрозумілий, насичений гумором твір про видатну цивілізацію спонукає до роздумів. Якщо ви любите підчитувати книжки з останніх сторінок, щоб дізнатися, чим усе закінчиться, — ця книжка для вас. Кінець тут наставатиме невдовзі після початку. Історія Європи розказана шість разів і щоразу під іншим кутом.
Джон Герст (1942-2016) — австралійський історик і суспільний оглядач. Викладав у La Trobe University (1968–2006), працював редактором найпопулярнішого австралійського історичного журналу Historical Studies, співпрацював із Film Australia та The National Museum of Australia. Багато писав про Австралійську історію та суспільство, зокрема видав дві успішні книжки про колоніальний Новий Південний Уельс.
Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.