Гончар Леся «Пам’ятниці Предків»

Комплектація книг Самміт-книга 1 робочий день!

Опис

Події часів Золотого Віку здавна переповідалися біля родових багать нащадками огнищан. Повість «Симаргл і Великий Перехід» — це легенда про древнього і могутнього чарівного звіра Симаргла, що міг обертатись соколом, туром, псом і навіть людиною. Він добровільно прийшов на допомогу племені народичів, коли їх покликала у нові землі Велика Богиня, рятуючи від небувалої посухи. «Вовчиці Вирію» —про древній орден жінок-войовниць, які в безкраїх степах першими приручили коня, а «Руса — з атлантів» та «Подорож Апі» третя й четверта із серії історично-фантастичних повістей, де йдеться про часи, давніші за пам’ять — у них діють нові й знайомі вже персонажі. У повістях частково використані сюжети невідомих досі легенд про народичів-трипільців, занотованих Русланом Найдою на Київщині на початку1990-х...

Що ще купити
Повітряні сили України: складний шлях становлення (1992-2014 рр.)

Куравский Виталий

Повітряні сили України: ...
110 грн.
Купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.