Даймонд Джаред «Переворот. Зламні моменти в країнах, що переживають кризу»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Автор світових бестселерів - "Зброя, мікроби і сталь" та "Колапс"! У 2010 році на National Geographic вийшов документальний фільм Collapse, заснований на книзі Даймонда - "Колапс"! У своїх попередніх творах "Зброя, мікроби і сталь" та "Колапс" Джаред Даймонд змінив наше розуміння причин, через які цивілізації переживають злети й падіння. А тепер, у завершальній книзі цієї монументальної трилогії, він пояснює, яким чином успішні країни одужують від криз завдяки впровадженню вибіркових змін - механізму пристосування, який значною мірою асоціюється з подоланням особистісних травм. Автор розповідає, як у недалекому минулому сімом країнам вдалося успішно пережити радикальні збурення, пройшовши болісну самооцінку й адаптацію, та розкриває закономірності процесу одужання цих унікальних держав. Та чи здатне людство взагалі навчатися на прикладах минулого? Чи не марнують Сполучені Штати та весь світ свої природні переваги, чи не рухається людство шляхом політичних конфліктів до власного занепаду? Спробуємо знайти відповіді на ці та інші питання разом. Джаред ДАЙМОНД - професор географії в Каліфорнійському університеті, Лос-Анджелес. Він почав свою наукову кар'єру в галузі фізіології і розширив свою спеціалізацію у сферу еволюційної біології та біогеографії. Серед його численних нагород - Національна наукова медаль США, премія Тайлера за досягнення в галузі охорони навколишнього середовища, Міжнародна премія "Космос", стипендія Фонду МакАртура.
Що ще купити
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.