Литвин В. «Президенти. Політичне лідерство: світові реалії, українська практика»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Які риси повинна мати людина, щоб за нею пішли сотні? А щоб повести за собою мільйони? Чи, можливо, достатньо опинитися в потрібному місці в потрібний час? Відповіді на ці та інші питання спробував дати автор цієї книги - "важковаговик" із понад 25-річним політичним стажем, який свого часу обіймав керівні посади найвищого рівня, був учасником і свідком найважливіших віх становлення Української держави, працював із п'ятьма президентами України й усіх шістьох знає особисто. Багаторічне поєднання науково-викладацької і політичної діяльності позначилось на підходах В. Литвина до розгляду теоретичних засад власне поняття політичного лідерства, світового досвіду його функціонування в минулому й сьогодні. І дозволило пропонувати свої бачення української політичної практики, біографій українських президентів, з якими йому довелося працювати, мати службові відносини, спостерігати за ними в різних політичних і життєвих ситуаціях.

"Президенти. Політичне лідерство: світові реалії, українська практика" стане незамінною в навчанні керівників, фахівців, які збираються працювати в політиці, хто вже має такий досвід, представників громадянського суспільства, майбутніх лідерів та широкого громадського загалу. Це і досить вичерпний підручник для тих, хто вивчає новітню історію та політологію. Утім, книга прислужить всім, хто цікавиться Україною.

Що ще купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.