Литвин Микола «Проект "Україна". Розбрат: спогади й матеріали до розколу ОУН у 1940 - 1941 роках»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Книга спогадів "Розбрат" відомого українського політичного діяча, журналіста, історика Зиновія Книша (1906, Коломия - 1999, Торонто, Канада), який був провідником Організації Українських націоналістів (ОУН) у Західній Європі й обіймав посади першого заступника Голови "Проводу Українських Націоналістів" (ПУН) і генерального судді ОУН, присвячена темі розколу ОУН на дві частини: одну, що залишилася під керівництвом "Проводу Українських Націоналістів" на чолі з його головою, полковником Андрієм Мельником, і другу, що створила "Революційний Провід Організації Українських Націоналістів", очолений Степаном Бандерою. Обидві частини колись єдиної і могутньої організації з жагучим фанатизмом змагалися за свою винятковість і перемогу. Одна й друга претендували на спадщину націоналістичного руху, вважаючи себе єдиним представником націоналістичного світогляду, провідником діла політичного визволення і відродження української нації під бойовими прапорами українського націоналізму.
Що ще купити
Війна на морі. Україна, лютий-липень 2022

Жирохов Михаил

Війна на морі. Україна, ...
150 грн.
Купити
Північний форпост. Чернигівський напрямок 2022

Жирохов Михаил

Північний форпост. ...
150 грн.
Купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.