Мустафин Алексей «Справжня історія пізнього нового часу»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Олексій Мустафін - відомий український журналіст і медіаменеджер, генеральний продюсер новин "Медіа Група Україна". Закінчив педагогічний університет імені Драгоманова (історичний факультет). Працював журналістом у виданні "УНІАН-тижневик", часописах "Пост-Поступ", "День", "Київський телеграф", "Профіль", "Дзеркало тижня", на телеканалі "1+1". Очолював служби новин на каналах "Інтер" і СТБ. Автор телевізійних фільмів.

"Справжня історія пізнього Нового часу" - це книжка про те, як змінився сучасний світ з початком Великої французької революції, появою фабричної промисловості та залізниць. Чому абсолютні монархії поступилися місцем національним державам? Де народилися ідеї лібералізму, націоналізму та соціалізму? Для кого пошили перші джинси і хто створив перший автомобіль? Коли замість вальсу почали танцювати танго? Чим намагалися вразити сучасників імпресіоністи й авангардисти? Чи справді мак та хінін допомогли колоніальним загарбанням? І навіщо винахідник динаміту заснував премію миру? Відповіді на ці та багато інших питань дозволяють не лише дізнатися про цікаві факти, але й зрозуміти "логіку історії".

Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.