Слободянюк Михаил «Сухопутні війська України: Нарукавна символіка 1992–2012 г»

Комплектація книг Астролябія 1 робочий день!

Опис
Книга є результатом довготривалого дослідження нарукавної емблематики Сухопутних військ Збройних Сил України. Цей елемент військового однострою має, у порівнянні з іншими зразками військової символіки, найкоротшу історію, остаточно утвердившись лише протягом ХХ століття. Незважаючи на те, що нарукавна емблематика на сьогодні є найпоширенішим елементом військової символіки, вона, на жаль, усе ще маловивчена, а відповідні видання зазвичай обмежуються публікацією зразків символіки різних армій світу. Мета пропонованого дослідження — компенсувати цей недолік, представивши нарукавну символіку Сухопутних військ ЗСУ у контексті її виникнення та формування у збройних силах різних країн світу. Для фахівців з військової історії, викладачів, військовослужбовців, курсантів і студентів військових і цивільних навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться символікою Збройних Сил України та інших країн.
Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.