Вербич Дмитро «Точка неповернення»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Ця історія про сучасних українських лицарів з різним способом життя: вегетаріанця, який торгував соляркою в Нігерії, тренера з фрі-файту, мандрівника й багатьох інших. Проте в одну мить для них настала точка неповернення точка, після якої життя вже не може бути таким, як до того. Почалася війна. У цій книжці боєць добровольчого батальйону Дмитро Вербич розповідає про активну фазу бойових дій 2014–2015 років, коли вся країна, затамувавши подих, чекала звісток зі сходу України. Він відверто розказує про багатоликість ворогів на фронті: сепаратисти, російські спецназівці, холод, голод і бруд. Про те, як перші добровольці їхали на фронт часом лише з ножами. Про те, як приймати рішення, від яких залежить не лише твоє життя. І те, як страшно, коли події розгортаються наче в комп’ютерній грі, проте зберегтися й вийти ти вже не можеш. Цільова аудиторія книги - перш за все читачі, зацікавлені у сучасній історії України, широке коло проукраїнських читачів, громадських активістів та добровольців.
Що ще купити
Війна танків. Україна, лютий-серпень 2022

Жирохов Михаил

Війна танків. Україна, ...
144 грн.
Купити
Війна на морі. Україна, лютий-липень 2022

Жирохов Михаил

Війна на морі. Україна, ...
150 грн.
Купити
Північний форпост. Чернигівський напрямок 2022

Жирохов Михаил

Північний форпост. ...
150 грн.
Купити
Перший бастіон. Сумщина, лютий-квітень 2022

Жирохов Михаил

Перший бастіон. Сумщина, ...
137 грн.
Купити
Війна в повітрі-3. Вереснь-грудень 2022

Жирохов Михаил

Війна в повітрі-3. ...
144 грн.
Купити
Битва за кордон

Жирохов Михаил

Битва за кордон
137 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.