Шурхало Дмитрий «Українська Якбитологія. Нариси альтернативної історії»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
В історії майже кожної країни чи народу є моменти, коли їх подальший розвиток залежить від випадковостей. Якою була б світова історія, якби Олександр Македонський загинув у своїй першій битві, чи якби, скажімо, Наполеон, ще будучи генералом, спіймав кулю на Аркольському мості?.. Дослідження, в яких розглядаються варіанти розвитку подій за умов, якби випадковості склалися інакше, отримали назву альтернативної історії. У книжці показано, як різні випадковості впливали на розвиток та ста­новлення українського народу та державних утворень, і якою могла б бути Україна, але випадково не стала. Чому Володимир Великий прийняв християнство і відмовився від ісла­му? Як Київ програв Москві боротьбу за патріарший престол? Як одна любовна пригода та кілька залпів картечі вплинули на процес націогене-зу? Що спонукало Гітлера відмовитися від створення української держави під германським протекторатом і як це відбилося на перебігу Другої світо­вої війни?.. Представлено переломні моменти (точки біфуркації) української істо­рії від хрещення Русі до Помаранчевої революції 2004 р.
Що ще купити
Повітряні сили України: складний шлях становлення (1992-2014 рр.)

Куравский Виталий

Повітряні сили України: ...
110 грн.
Купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.