Реент Александр «Українські визвольні змагання 1917-1921»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис

Пропоноване видання присвячене одному з найдраматичніших періодів вітчизняної історії — 1917–1921 рр. На основі значної кількості джерел та новітньої наукової літератури автор у популярній формі висвітлив добу українських визвольних змагань. У центрі уваги — український рух початку ХХ ст., його стрімке піднесення, що виявилося у створенні національних урядів, існуванні Української Народної Республіки часів Центральної Ради й Директорії, Української гетьманської держави та Західноукраїнської Народної Республіки. Проаналізовано антиукраїнську діяльність російських більшовиків, а також причини поразки визвольних змагань та їхні наслідки. Для науковців, викладачів, студентів і всіх, хто цікавиться історією України.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.