Купчинська Л. «Український книжковий знак XIX-XX століть. Каталог колекції Степана Давимуки. Том I, Том 2, Том 3»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
Каталог містить вступ, у якому розглянуто особливості розвитку українського книжкового знаку ХІХ―ХХ ст., його символічно-алегоричну образність, визначені суспільно-політичними обставинами і національними змаганнями часу. Дано характеристику колекції Степана Давимуки, яка у каталозі представлена в повному обсязі. Це 12 342 твори, виконані різними художниками упродовж ХІХ ― на початку ХХІ ст. Сьогодні це найповніший реєстр українських екслібрисів. Він підготовлений з урахуванням найновіших вимог наукового опрацювання мистецьких творів і великої джерельної бази. Його доповнює багатий ілюстративний матеріал. Для науковців, викладачів вищих навчальних закладів, студентської молоді, музейників і всіх поціновувачів історії та культури українського народу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.