Деревинский Василий «В'ячеслав Чорновіл: дух, що тіло рве до бою»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Перед вами перше дослідження життя й діяльності в'язня радянських концтаборів. дисидента, вічного революціонера й засновника Народного Руху України В’ячеслава Чорновола. На сторінках цього видання вмістилося все його життя: від заслання до парламентської діяльності. Сьогодні це вже минуле, історія вчорашнього дня, навіть століття, але ніхто не заважає нам на мить повернутися в далекі 90-ті й уявити, а що було б, коли В’ячеслав Чорновол очолив би країну. Можливо, на нас чекав би зовсім інший шлях розвитку, без загравань із Росією, без «більшовицьких рудиментів»?

Народний Рух — партія, що багато уваги приділяла поняттю нації. Вже багато років поспіль дехто стверджує, що Чорновола, її засновника, вбили через політичні мотиви. Чи зіграла в цьому якусь роль Росія, зацікавлена у проросійській орієнтації українців? Відповідь нарешті знайдено.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.