Яворивский Владимир «Вони були, вони є. Про ВЕЛИКИХ УКРАЇНЦІВ зблизька, з відстані відчайдушних юнацьких пригод і чоловічої дружби завдовжки в усе»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис
Новий твір Володимира Яворівського - це книжка спогадів у пам'ять тим, їз ким звела автора доля. Серед них Роман Іваничук, Григір Тютюнник, Павло Загребельний, Анатолій Дімаров та інші, хто творив українську літературу, попри намагання радянської цензури стерти всі національні риси. А також про тих, хто не побоявся піднятися проти комуністичної системи й вибороти незалежність України. Про автора: Володимир Яворівський - український письменник, лауреат Шевченківської премії, один із найдосконаліших майстрів слова, твори якого зазнали численних перевидань, перекладені багатьма мовами світу та входять до скарбниці справжньої інтелектуальної літератури.
Що ще купити
Війна в повітрі-2. Україна, червень-серпень 2022

Жирохов Михаил

Війна в повітрі-2. Україна, ...
124 грн.
Купити
Повітряні сили України: складний шлях становлення (1992-2014 рр.)

Куравский Виталий

Повітряні сили України: ...
110 грн.
Купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити
Мистецтво війни. Трактат про воєнне мистецтво

Сунь-Цзы

Мистецтво війни. Трактат ...
125 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.