де Сото Эрнандо «Загадка капіталу. Чому капіталізм перемагає тільки на Заході»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Книжка «Загадка капіталу» — світовий бестселер від видатного перуанського економіста, реформатора і політичного радника Ернандо де Сото — перекладена тридцятьма мовами.

Тематика

Економіка, історія, бізнес, правознавство, капітал, капіталізм.

Про книжку

Капіталізм у розвиткових країнах і пострадянських країнах зазнав краху. Він несправедливий, недоступний для широких мас і перетворився на привілей своєкорисного клану підприємців і чиновників, — стверджує знаменитий перуанський економіст і громадський діяч Ернандо де Сото. Якщо люди в перехідних країнах — не убогі жебраки, не сліпі в’язні архаїчних культур, що ж заважає їм отримати від капіталізму те саме багатство, що й на Заході? Чому капіталізм процвітає лише на Заході, ніби відділений скляною стіною? Відповідь — дискримінаційна система майнових прав і нездатність продукувати капітал. Капітал — це кров капіталістичної системи, наріжний камінь прогресу і єдина річ, яку бідні країни не можуть випродукувати для себе, хоч би як їхнє населення залучалося до діяльності, притаманної капіталістичній економіці. Інтелектуальна свіжість і гостра полемічна аргументація принесли цій книжці світову славу.

Для кого книжка

Для якнайширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться економікою, історією та юриспруденцією.

Чому ця книжка

Ернандо де Сото доступно і зрозуміло пояснює, чому одні країни багаті, а інші бідні. Він розкаже, як визначити власника земельної ділянки за гавкотом собак, чому, щоб легалізувати підприємство в Перу треба кільканадцять років, хто такі позалегали і який потенціал ховається у них. Де Сото чітко відповість на питання: як розвитковим країнам перетворити «мертвий» капітал бідняків на «живий» та, врешті, розквітнути?

Про автора

Ернандо де Сото (*1941) — перуанський економіст, реформатор, політичний радник, засновник і президент Інституту свободи й демократії в Лімі, який уважають одним із чільних аналітичних осередків у світі. У другій половині вісімдесятих — на початку дев’яностих років запропонував кількасот юридичних і економічних ініціатив, які кардинально змінили бізнес-середовище в Перу і вплинули на цілу латиноамериканську економічну політику.

Що ще купити
Війна на морі. Україна, лютий-липень 2022

Жирохов Михаил

Війна на морі. Україна, ...
150 грн.
Купити
Північний форпост. Чернигівський напрямок 2022

Жирохов Михаил

Північний форпост. ...
150 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.