Горобец В «Зірки та терени козацької революції. Історія звитяг і поразок»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Книга розкриває одну з найславетніших сторінок української історії — період Козацької революції. Останні десятиліття ХVІ — перша половина ХVІІ століття — тяжкий період набуття козацтвом безцінного воєнного досвіду й міжнародного авторитету, спроби пошуку політичного компромісу з владною елітою Речі Посполитої та потужні антиурядові козацькі повстання. Вони, врешті-решт, підготували вибух Козацької революції 1648 року, в результаті якої на політичній мапі Європи постала нова держава — Військо Запорозьке. Детальний та неупереджений аналіз Козацької революції, відтворення славних звитяг під Жовтими Водами, Корсунем, Пилявцями, Зборовом і Батогом, походів на Замостє, Люблін і Варшаву, докладний опис тяжких поразок під Берестечком і Охматовим, дипломатичних перемог і невдач у перемовинах з Варшавою, Бахчисараєм, Стамбулом, Москвою і Стокгольмом… У вирі цих подій як у тиглі карбувалась соціальна свідомість козацтва, відчуття відповідальності за долю України, усвідомлення потреби розбудови власної держави.

Що ще купити
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.