Гудмен Марк «Злочини майбутнього»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Марк Гудмен, один з провідних світових авторитетів у галузі глобальної безпеки, пропонує читачеві захоплюючу подорож таємними шляхами цифрового підпілля, розкриваючи способи, які використовують проти нас злочинці-одинаки, кримінальні корпорації, терористичні організації та цілі країни. Злочинці буквально «окупують» новітні технології, і роблять це так успішно, що ми постійно відстаємо від них зі своїми засобами захисту. Сьогодні не існує жодного комп’ютера або смартфона, який не може бути зламаний, і нічого не можна зберегти у таємниці — від персональних даних до військових розробок, що коштують мільярди доларів. «Злочини майбутнього» — це тверезий погляд професіонала на зворотний бік технологічних інновацій і ті наслідки, якими вони загрожують нашому взаємопов’язаному й нескінченно уразливому світу.
Що ще купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.