Горбулiн Володимир «Зовнішнє і внутрішнє становище України у 2017 році: аналіз проблем і варіанти рішень»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Фундаментальна праця «Зовнішнє і внутрішнє становище України у 2017 році: аналіз проблем і варіанти рішень» ґрунтується на матеріалах, які Національний інститут стратегічних досліджень готує до Послання Президента України до Верховної Ради України. Вона висвітлює наріжні питання щодо імперативів національної безпеки, необхідної силової протидії та мирних засобів протистояння гібридній агресії Кремля проти України. Значну увагу приділено деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей України та АР Крим. Окреслені зовнішньополітичні пріоритети України, деталізовані головні напрями реалізації внутрішньої політики. Розглянуті питання зміцнення національної ідентичності, розвитку політичної системи, реалізації гуманітарної політики, децентралізації, державної політики у сфері інформаційних відносин. Визначені проблеми та обґрунтовані пріоритети забезпечення макроекономічної стабілізації і зростання, запропоновані імпульси розвитку реального сектору економіки та енергетичної безпеки. Розглянута тематика актуальних соціальних реформ та антикорупційної політики.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.