Стросс Чарльз «Ачелерандо»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
«Ачелерандо! “Щораз скоріше!”» — ніби говорять одне одному персонажі цього непересічного науково-фантастичного роману единбуржця Чарльза Стросса. Батько, донька й онук — три покоління однієї сім’ї — стають учасниками появи постлюдського суспільства в природному для нього середовищі технологічної сингулярності. За химерним та витіюватим сюжетом книги захована справжня енциклопедія фантастичних ідей та концептів межі тисячоліть: юридичні права віртуальних клонів, штучний інтелект у домашніх іграшках, економіка Інтернет-ботів, сфери Дайсона, демонтаж поясу астероїдів, гірничі роботи на газових гігантах і найголовніше — політ до зірок у пошуках позаземного інтелекту. Все це — лиш дрібка того, з чим доводиться мати справу спантеличеним від постлюдського суспільства персонажам роману, людям і не тільки. Зустрічайте! Лауреат премії «Локус»-2006, номінант із коротких списків «Г’юґо»-2006, «Неб’юли»-2003, іменних премій Артура Кларка та Джона Кемпбелла (2006). Повноцінний дебют українською мовою.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.