Ґейман Ніл «Американські боги»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
"Американські боги" вийшли з друку 10 років тому і відразу стали класикою. Доторкніться до таємниць і чарів цієї книги, відкривши ювілейне видання. "Американські боги" із доповненнями, доданими автором - це один із шедеврів єдиного і неповторного Ніла Ґеймана та справжня перлина сучасної прози. "Три роки за гратами Тінь терпляче чекав тієї чудової днини, коли зможе повернутись до Ігл-Пойнта в Індіані. Його більше не лякав завтрашній день, адже все чого він бажав, - це розпочати нове життя поряд із коханою дружиною Лорою. Однак, за кілька днів до того, як Тінь мав вийти на свободу, Лора гине в автомобільній катастрофі. Тепер у нього немає майбутнього і ніщо не пов'язує з минулим. Тому Тінь погоджується працювати на загадкового незнайомця, пройдисвіта на ім'я пан Середа, якого зустрічає дорогою додому." Вік: 18+
Ніл Ґейман - письменник, включений New York Times до списку авторів найбільш продаваних книг. Володар численних літературних відзнак: премії Г'юго, премії Брема Стокера, Всесвітньої премії фентезі та Медалі Джона Ньюберрі. Ніл Ґейман народився у Британії, зараз живе у Сполучених Штатах.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.