Мартін Джордж «Битва королів. Пісня льоду й полум'я. Книга друга»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Бестселер в Україні! З моменту виходу українського перекладу книги, в Україні продано понад 25 000 примірників! В Україні продано понад 80 000 примірників книг всієї саги "Пісня льоду й полум'я"! Бестселер #1 за версією The New York Times! Серія-бестселер "Пісня льоду й полум'я" - епічне фентезі американського письменника Джорджа Р. Р. Мартіна. За мотивами серії виходить культовий серіал "Гра престолів" від HBO. Друга книга циклу - "Битва королів" - це історія зради й підступу, хаосу й руїни, бо вже почалася братовбивча війна за стародавній Залізний трон, від якої здригнеться земля. Книга "Битва королів" про світ Семи Королівств - це світ суворих земель вічного холоду та земель вічного літа. Світ лордів і героїв, воїнів і магів, чорнокнижників і убивць, лицарів та лицедіїв - всіх, кого звела воєдино Доля на виконання стародавнього пророцтва. Це світ небезпечних пригод, великих діянь і найтонших політичних інтриг. Світ, в якому зникла магія та давно загинув останній дракон. Джордж Мартін - американський письменник, автор світових бестселерів, зокрема всесвітньо відомої серії книг "Пісня льоду й полум'я", за мотивами якої триває вихід не менш популярного серіалу "Гра престолів". Прийнято вважати Мартіна сучасним майстром фантастики, а його романи вже перекладено багатьма мовами та регулярно отримають престижні нагороди і премії. У світі продано понад 70 мільйонів примірників саги "Пісня льоду й полум'я"! Перекладено 47 мовами!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.