Пол Фредерик «Брама»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Фредерік Пол – знаменитий американський письменник-фантаст, автор понад 70 романів, лауреат премії Гросмейстерфантастики та введений до Залу слави наукової фантастики та фентезі. Його роман «Брама» отримав багато престижних нагород: Премія Неб’юла в номінації «Кращий роман» (1977), Премія Х’юго в номінації «Кращий роман» (1978), Премія Локус в номінації «Кращий роман» (1978), Премія Джона Кемпбелла (1978). За мотивами книги була розроблена популярна у 90-х роках комп’ютерна гра. Роман перекладений багатьма мовами і має величезну популярність серед любителів фантастики. За мільйони років до появи людства таємнича цивілізація гічі створила дивовижні технології, зокрема Браму, крізь яку їхні космічні кораблі вирушали до незнаних світів. Нині тими кораблями подорожують люди, прагнучи пізнати загадки гічі. Тих, хто наважується перетнути Браму, називають проспекторами. Одним з них стає головний герой Роб Броудгед. Що відчуває людина, змушена летіти в безвість без гарантій на повернення? Як їй здолати власний страх? Зрештою, чи не є мандрівка до осердя самого себе так само, ба навіть більш захопливою та небезпечною?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.