Віндем Дж. «День триффідів»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Шедевр наукової фантастики! Чи зможе людство вижити? Триффіди — рослини-хижаки, що мають здатність рухатися, чути й навіть мислити. Вони озброєні небезпечними жалами, що вражають жертву отрутою на відстані кількох метрів. Тривалий час триффідів масово розводили на спеціальних фермах заради цінних речовин, які ті виробляли. При цьому дотримувалися всіх можливих засобів безпеки. Але одного разу система вийшла з ладу… Внаслідок потужного зорепаду більша частина людства осліпла. Ті, хто дивом не втратили зір, намагаються подолати наслідки катастрофи. Однак є дещо страшніше за руїни й хаос: триффіди вирвалися на свободу й розпочали жорстоке полювання на людей… Справжній англійський апокаліпсис. Віндем, як і Герберт Уеллс, майстерно передає відчуття катастрофи та вторгнення… Недарма Стівен Кінг так захоплюється Джоном Віндемом. Ремзі Кемпбелл, британський письменник Про автора: Джон Віндем — культовий англійський письменник, визнаний майстер жанру, якого називають класиком світової фантастики, володар численних престижних міжнародних відзнак. Його твори стоять в одному ряду з такими шедеврами, як «Війна світів» Герберта Уеллса, «Я – легенда» Річарда Метісона та «Протистояння» Стівена Кінга.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.