Брандис Катя «Діти лісу. Таємниця Голлі. Книга 3»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
«Таємниця Голлі» — третя книга з серії-бестселера «Діти Лісу» про дивовижних підлітків, що вміють перетворюватися на звірів! У місті відбулася низка таємничих крадіжок. Злодій проникає навіть туди, куди звичайній людині ні за що не потрапити. Поки поліція розгублено розмірковує, юнак-пума Караґ і його друзі взялися за розслідування. Вони припустили, що викрадач подібний до них, тобто вміє перетворюватися на тварину або комаху... Але коли Караґ знайшов сліди злодія, він був шокований: все вказувало, що ймовірний злочинець — його найліпша подруга Голлі. Якщо це правда, то як вчинити у такому випадку? «Діти лісу» - володар престижної літературної премії Leipziger Lesekompass. Бестселер за версією німецького журналу Spiegel.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.