Желязни Роджер «Хроніки Амбера. П’ятикнижжя Корвіна. Том 1»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Амбер і Хаос — єдині справжні світи в усьому Всесвіті. Їхнє протистояння — це одвічна боротьба між силами Порядку і Хаосу. Пройшовши ініціацію Лабіринтом чи Лоґрусом, члени королівської сім’ї Амбера та Дворів Хаосу можуть вільно мандрувати Тінями — відображеннями головних світів, а також маніпулювати реальністю. У приватній лікарні Тіні Земля чоловік на ім’я Карл Корі одужує після автокатастрофи. Утративши пам’ять, він і не здогадується, що насправді є одним із дев’яти принців Амбера — Корвіном. Чоловік тікає з лікарні. Йому вдається знайти свою сестру, а потім і брата, відшукати дивну колоду карт Таро, на яких зображений і він сам, а потім пройти Лабіринтом... Згадавши, хто він насправді, Корвін прагне здобути корону Амбера. Та він ще не знає, що проти королівства збираються злі сили...
  • Книга перша. Дев’ять принців Амбера
  • Книга друга. Рушниці Авалону
  • Книга третя. Знак Єдинорога
  • Книга четверта. Рука Оберона
  • Книга п’ята. Двори Хаосу

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.