Майер Марисса «Хроніки Місяця. Сіндер»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис
Сіндер, шістнадцятирічна дівчина, чи не найкращий механік Нью-Пекіна. Однак кого цікавить якийсь кіборг — мачуха Сіндер не любить, а інші її зневажають. Таке собі життя, така собі робота в майстерні на міському ринку… Проте все міняється, коли в її крамничці з’являється принц Кай із Нейнсі, поламаним андроїдом. Принц захоплюється Сіндер, не знаючи, що вона кіборг — істота другого сорту. Кай узагалі не уявляє, що дуже скоро і він, і вона опиняться в тугому вузлу інтриг і таємниць. Колонія Місяця, очолювана безжальною та могутньою королевою Леваною, що плекає надію загарбати земні імперії; її армія мутантів і магів-тавматургів; невиліковна хвороба, яка викошує землян; таємничий доктор Ерланд — усе це тісно пов’язано із секретами Сіндер, про які дівчина ще вчора гадки не мала, а сьогодні їй потрібно пірнати в самий центр космічного шторму!
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.