Кінг Стівен «Історія Лізі»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Перевидання роману «Короля жахів» та одного з найпопулярніших авторів сучасності!За цей роман Стівен Кінг здобув Всесвітню премію фентезі та премію «Локус» Стівен Кінг — шалено популярний американський письменник, майже кожен твір котрого стає світовим бестселером. За понад 40 років його творчої діяльності світ побачили безліч романів, наклади яких давно перетнули межу в третину мільярда примірників. Кінг — володар великої кількості престижних літературних нагород і кумир численної армії шанувальників. Покійний чоловік Лізі Скот Лендон був відомим письменником. Іноді здавалося, що він продав душу дияволу і саме за це отримав свій надзвичайний талант. Після смерті чоловіка жінці докучають літературознавці, які будь-що прагнуть заволодіти творчими доробками Скота. Та коли жінка береться за впорядкування його творів, то розуміє, що в житті Скота було дещо жахливе, моторошне. Щось таке, із чого він черпав натхнення, за яке потім заплатив своїм життям. Ким насправді був Скот? Лізі починає блукати в лабіринті секретів минулого. Ще трохи, і знайти вихід буде неможливо…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.