Парвела Тімо «Kepler62. Книга третя»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
«Час настав. Нехай ваша подорож врятує людство» — старий генерал Лівінґстоун прощається з екіпажом дітей, які назавжди покидають вмираючу Землю й вирушають до зірки Кеплер-62 у пошуках нового шансу на життя. Дванадцятеро дітей. Космічний човник доставляє їх на орбіту, а далі вони летять у далекий космос зорельотами «Нінья», «Пінта» і «Санта-Марія». Місія йде за планом, та Арі з братом Йоні підозрюють, що від команди щось приховали. Хто схований у додатковій капсулі? Чому Арі вийшов з анабіозу серед польоту? І що це за невідомий об’єкт наближається до зорельота? Автори Тімо Парвела з Фінляндії і Бйорн Сортланд з Норвегії, а також ілюстратор Пасі Пітканен створили захоплюючий світ, в якому дружба випробовується серед незвіданого простору.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.