Декань О. «Коріння Всесвіту»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис

Сучасна українська хроноопера, космічна Одіссея, моторошний містичний трилер та історичний детектив під однією обкладинкою.

Ця книга не схожа на попередні роботи автора. На перший погляд, неве­личкі оповідання в стилі горору не мають нічого спільного між собою, але насправді складають єдину історію сучасного світу. Є тут і розповіді про привидів, і ретродетектив, і герметичний трилер, і наукова фантастика, і оповідання про злочинців й письменників; є навіть щось подібне до біблійної оповіді. Але насправді все це – своєрідна космічна Одіссея, філософська історія про монстрів, які живуть у нас усередині, роздуми про всесвітнє коріння, що ним пов’язано цілі епохи; це також скромна спроба автора з’ясувати сенс людського існування. Аби зрозуміти, про що саме ця книга, уявіть себе останньою людиною, єдиною, загубленою в космосі людиною, якій від народження брехали про її сутність. Вона не має ні батьків, ані домівки, позбавлена власної історії, ба, навіть власної планети.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.