Гобб Робін «Королівський убивця. Assassin»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Позашлюбний син принца-наступника. Той, кого переслідувала смерть. Той, хто сам став смертю. Маленький хлопчик, що виріс у холоднокровного найманого вбивцю. На нього чекав шлях мовчазного найманця, покірного служки свого короля. Але тепер Фітц — мисливець на «перекованих», людей, у яких було знищено все людське. Його місія небезпечна. Одна похибка може вартувати життя. Та Фітц не сам. Слід у слід за ним ступає приручений та вихований ним вовк Нічноокий. Наближається час перевороту. Час, коли Фітц має виконати своє призначення. Його переслідуватимуть, на нього полюватимуть. І якщо він хоче врятуватися — він має забути про людську подобу. І стати вовком…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.