Кінг Стівен «Ловець снів»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Четверо друзів дитинства до сих пір не втратили один одного, іноді вони виїжджають разом на полювання. Їх об'єднує ще одне — володіння надприродними здібностями. Можливо, ними наділив їх ще один друг дитинства — Даддітс (його розумовий розвиток затримався на рівні 5-річної дитини), який зараз перебуває на межі смерті. Тим часом на землю потрапляє корабель прибульців, який приносить людям жахливу заразу — золотисто-червоний мох байрума, який, заражаючи людей, не тільки дарує їм здатність до телепатії, але також і вражає їх кишковий тракт, перетворюючись в паразита, розростається і вбиває носія. Як виявляється пізніше, деякі люди під впливом байрума страждають зовсім інакше…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.