Дяченко Марина і Сергій «Мідний король»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
«Мідний король» —епічна сага Марини та Сергій Дяченків, дія якої відбувається у світі, описаному в романі «Варан». Світ цей жорстокий і непередбачуваний: у печерах мешкають дракони, небо патрулюють вершники на величезних птахах, а магічні зверуїни — чотириногі люди — здійснюють правосуддя. І невідомо, що сталося б з хлопчиськом-рабом Развіяром, якби одного разу божевільний старий не навчив його простого заклинання: «Мідний король, Мідний король! Візьми, що мені дорого, дай, що мені треба!» І він отримує особливий Дар, що позволяє звернутися до Мідного короля. Але що це — Дар або Прокляття? Чи зможе Дар допомогти Развіяру знайти щастя, чи Прокляття заволодіє його душею, адже Мідний король ненаситний?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.