Кінг Стівен «Містер Мерседес»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Вперше українською! Карколомна інтрига від великого майстра жахів! Поліцейський Білл Ходжес вийшов на пенсію, але спогади про нерозкритий злочин не дають йому спокою. І одного дня він отримує листа від незнайомця. Це послання саме того злочинця, який, викравши мерседес, кілька років тому вбив і покалічив десятки людей. Тоді Ходжес не зміг вийти на його слід. Ця справа так і залишилася нерозкритою, і докори сумління не давали йому спати. А тепер убивця пише, що наступного разу жертв буде більше. Набагато більше! Білл, забувши про заслужений відпочинок, спокій і безпеку, повертається на роботу. Може, саме цього і домагався злочинець? Але навіщо?... Вікові обмеження: 18+

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.