Рот Вероніка «Мітка»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Автор всесвітньовідомого бестселера "Дивергент" Вероніка Рот представляє захоплюючий фантастичний роман, що ілюструє надзвичайну дружбу, епічну історію кохання та приголомшливі галактичні пригоди. # 1 New York Times бестселер * Wall Street Journal бестселер * USA Today бестселер * # 1 IndieBound бестселер. У галактиці, яка живитися магічною течією - Енергією, дар є у кожного. Акос, син оракула з народу тувеситів, завдяки своєму дару має надійний захист: він здатен протистояти впливу інших людей, хай який у них буде дар. Одного нещасливого дня Акоса разом з братом викрадають солдати з ворожого народу шотетів. Опинившись у чужому краю, Акос ладен на все, щоб урятувати брата. Кіра, сестра брутального тирана, який править народом шотетів, має дар завдавати болю одним дотиком. Це дає їй владу над людьми, та водночас Кіра змушена все життя жити з болем, до того ж їй зовсім не хочеться бути клинком у руках свого старшого брата. Якщо вона допоможе Акосу, який здатен звільнити її від болю, може, це змінить цілий світ? "Ми підемо за Потоком Енергії по краю галактики, допоки відтінок потоку не дійде до найтемнішого синього кольору, а потім опустимося на поверхню планети для Збирання - це друга частина традиції…"

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.