Грабовська Ірина «Остання обитель бунтарства. Леобург. Книга перша»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Отримати в спадок будинок - чим не мрія? Особливо якщо це справжній старовинний маєток, більше схожий на палац. От тільки не все з тим дарунком так безхмарно: дядько, який заповів Данилові своє майно, зник безвісти, а будиночок виявився з секретом. Обстежуючи нову домівку, Данило знагла провалився в чудернацьке місце, де в небі літають дирижаблі, по місту їздять монорельси, а хатню роботу виконують дивовижні парові машини. Що це - неймовірний сон чи паралельний стімпанк-світ? Ірина Грабовська - українська письменниця і відома блогерка, співавторка документального бестселеру ''У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту''. Нині готується до друку продовження дилогії ''Леобург'' - ''Остання війна імперій''. ''...книжка неймовірно атмосферна, мало не з перших сторінок я буквально провалився у світ. Разом з героєм, ага''. - письменник Ігор Сілівра.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.