Дяченко Марина і Сергій «Пандем»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Марина та Сергій Дяченки — це не просто сімейний і письменницький дует, це особливе явище в сучасному світі фантастики й фентезі. Вони автори понад 80 повістей та 25 романів, володарі багатьох літературних премій; зокрема на загальноєвропейській конференції фантастів «Єврокон-2005» у Глазго отримали звання «кращих письменників-фантастів» Європи. Жанр своїх творів автори визначають як «магічний реалізм».

Кожна людина хоч раз у житті відчувала, що її хтось покликав. Покликав зсередини... Пандем — що це? Ніхто не знає, звідки він (вона? Воно?) прийшов, ніхто не розуміє, що йому потрібно. Але він є, і є майже повсюди, він розмовляє з людьми. Зсередини. Реальність починає мінятися. В одній лікарні одужали всі безнадійно хворі пацієнти, цивілізація йде шляхом прогресу. Та цей “співрозмовник” починає міняти світовідчуття людей. Це добре чи погано, і взагалі що принесе людству прихід Пандема — добро чи зло? Це кожен має вирішувати сам...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.