Цисінь Лю «Проблема трьох тіл»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Три Сонця, навколо яких обертається планета з позаземною цивілізацією, створюють загрозу її існуванню. Розумні створіння шукають порятунку. І тут поступає сигнал із Землі, надісланий у космос із секретної військової бази. Інопланетяни планують вторгнення, якому частина землян радіє, а інша сприймає як загрозу життю. Всі ці події описані після короткого екскурсу в історію «культурної революції» у Китаї, звідки і починається історія однієї із героїнь роману. Фантастика від китайського автора в українському перекладі має продовження в наступних двох книгах трилогії.
Перша книга трилогії китайського автора Лю Цисіня «Пам’ять про минуле Землі» під назвою «Проблема трьох тіл» видана в українському перекладі Євгена Шириноса. Науково-фантастичний роман порушує тематику контакту з неземними цивілізаціями, в новій і цікавій інтерпретації. Сюжет розгортається ще в роки Культурної революції в Китаї. Головна героїня роману в ті часи втрачає батька, видатного вченого-фізика. Потрапивши у так званий «табір робітничої молоді», піддається переслідуванням та арешту. Із двох варіантів єдиним вибором є пожиттєва робота на базі «Червоний берег», де героїня займатиметься питанням пошуку неземних цивілізацій. Далі події відбуваються у ХХІ столітті, де людство вже бореться з наслідками спроби встановити цей контакт. Адже сигнал із Землі був вловлений цивілізацією Трьох Сонць, яким загрожує знищення поглинанням їх планети одним із Сонць. Інопланетяни знайшли варіант порятунку на Землі. Але тут їм не всі раді, адже гості планують знищити землян. Хоча з’являється і табір прихильників… Протистояння лише посилюється.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.