Желязни Роджер «Проклін-зона: роман»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Вашій увазі – перший український переклад постапокаліптичного роману геніального Роджера Желязни. Події книги розгортаються в Америці не такого вже й далекого майбутнього. Наша планета заражена радіацією після глобального ядерного катаклізму, тож ті людські спільноти, яким вдалося вижити, зосередилися у нечисленних «чистих місцях», зокрема у Лос-Анджелесі. А тим часом у далекому Бостоні жителі вмирають, заражені небезпечною хворобою, і врятувати їх можна тільки доставивши життєво необхідну сироватку. Цю місію доручають запеклому негіднику на ім'я Чорт Теннер. Він змушений подолати на своєму байку багато-багато миль через Проклін-зону – пустелю, в якій аж кишить різними небезпеками, хижими мутантами і лихими стихіями… Неймовірно цікаво спостерігати за маршрутом Теннера та його небезпечними пригодами. І на наших очах відбудеться трансформація Чорта Теннера – з негідника він перетвориться на рятівника. Ця книга привабить всіх фанатів Роджера Желязни та прихильників жанру пост-апокаліпсису. А ще це чудовий подарунок для справжніх чоловіків, адже головний герой є зразком істинної чоловічої мужності з крапелькою божевілля та розкутості.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.