Міллер Френк «Проклята»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Настав час Чарівному люду обрати нового лідера — призивача. Вибір вищих сил падає на шістнадцятирічну Німує, яка, однак, позначена темними чарами, через що все селище друїдів її жахається. Дівчина вирішує втекти й більше не повертатися до рідних земель, та коли Багряні Паладини знищують усе поселення, лише Німує може виконати особливу місію — доставити могутній меч до Мерліна. Заручившись підтримкою лицаря Артура, вона вирушає в небезпечну подорож. За її голову оголошено високу винагороду, та чи вдасться комусь уполювати Відьму-Вовчокровку? Ця книжка — переосмислення легенди про короля Артура, втілене в історію про сміливу дівчину, яка виконає доручення, хай би чого їй це вартувало…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.