Кінг Стівен «Протистояння. том 2»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
1974 року почалася незрівнянна літературна кар’єра вчителя англійської мови Стівена Кінга, нині відомого мільйонам читачів Короля горору. За понад сорок років його творчої діяльності світ побачили безліч романів, наклади яких давно перетнули межу в третину мільярда примірників. Кінгу вже не потрібно доводити своє право називатися справжнім письменником, і доказ цьому — величезна армія фанатів і престижні літературні нагороди. «Протистояння» — одна з найкращих та найвідоміших книжок автора. Нищівна епідемія супергрипу забрала життя більшості населення Америки. Вцілілі потроху об’єднуються і починають свій шлях уперед — до розбудови нового суспільства. Одні — під покровительством матінки Ебіґейл — оселяються в Боулдері, інші ж приймають сторону Апостола смерті — Рендала Флеґґа і готуються до війни. Сили Флеґґа значно перевищують сили Добра. Чим завершиться Протистояння?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.