Рот Вероніка «Розділені долею. Мітка. Книга 2»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Автор всесвітньовідомого бестселера "Дивергент" Вероніка Рот представляє захоплюючий фантастичний роман, що ілюструє надзвичайну дружбу, епічну історію кохання та приголомшливі галактичні пригоди. # 1 New York Times бестселер * Wall Street Journal бестселер * USA Today бестселер * # 1 IndieBound бестселер. Бестселер "Нью-Йорк таймз" #1 У світі продано понід 42 мільйони книжок Вероніки Рот та перекладено 48 мов! Життя Кіри Ноавек і Акоса Кересета визначене долею, яку проголошує оракул у день їхніх уродин. А щойно доля визначена,її не уникнути. Але хай що каже доля, а Акос закохується в Кіру: він помре на службі Кіриній родині. І коли Кірин батько Лазмет Ноавек, бездушний тиран, який вважався мертвим, повертає собі престолт шотетів, Акос розуміє, що кінець його близько, як ніколи. Лазмет розпалює варварську війну, а Кіра з Акосом відчайдушно намагаються будь-що зупинити його. Можливо, Кірі доведеться забрати життя власного батька. Можливо, Акосу доведеться віддати своє життя. Тільки ні Кіра, ні Акос ще не знають, який неочікуваний поворот приготувала їм доля! Цієї миті він відчув усю вагу долі, силу невідворотності, яка почала діяти, коли оракул Вара розповіла йому його к'єрту - істину, яка змінила його життя. Одкровення про справжніх батьків не звільнило його від майбутнього, а спрямувало до нього, тягнучи Акоса до батька, наче рибу, якій загнали в щоку гачок. "Прийми долю, - почувся голос матері, - бо все інше - то омана".

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.